Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasta loss

Nätter
utan kyla
lämnar beständiga
leenden i min
inre kammare

Hur du lyfte dina höfter
i takt med musiken
och tiden
som
frös
just dom sekunderna

Ruset var
ett
tillfälligt lyckokast
och
elden brinner
ännu som
ett
pyromaniskt leende

Ankaret
är rostfritt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-27 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan