Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och innan du läste det här så var du yngre

Vi kastar brända lik
i en utbränd
container
och hoppas

återfödelse

Allting är upp
och ner
och då
är
det plötsligt
rättvänt

Gräsmattan klipper
sig
själv
och ruset infinner sig innan
belöningsdags

Det var bättre
förr
innan nuet
slog in




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-27 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan