Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd alla levande ljus i ditt hus

And
now i will take an
earth shower

Turn down the lights
its

EARTH HOUR !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-27 20:21



Bookmark and Share


  Fokus
Gjort, och datorn körs förstås på batteriet.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan