Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla öka öppetiderna på systembolaget please im down on my knees

Rakbladen
dansar
på den välansade gräsmattan
bländar
en och annan
förbipasserande

Pistolen
ligger under
den
välpolerade vasken

Samlaget
pågår
ca
tre
minuter
och hon hinner med
en massa tankar
under tiden

Sockerspeedade barn
hoppar
hopprep
utanför
deras
fasad

Innanför
pågår ett helt
annat
liv

Rullgardinerna
spänner
hårt
i deras ögonlock

Solglasögonen
var svårsmälta
men spriten
funkar
som
tillfälligt bedövningsmedel




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 174 gånger
Publicerad 2010-03-28 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan