Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrothögen

Jag störtade rakt in i min
störning
och fick till en frekvensändring

Nu tar jag in
vad jag behöver
och resten
sänder

skrothögen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 196 gånger
Publicerad 2005-11-06 17:59



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här visar att poeten kan ta sig själv med humor och det är en fin personlighet och för övrigt är den mysig....
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan