Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappersbitarna

Han klippte sönder
sina drömmar
och ersatte
längtan
med tomhet

Dagarna trampade på ändå
men det kändes mest som natt

Tyvärr
så var försent
nu
och pappersbitarna
förmultna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 185 gånger
Publicerad 2005-11-06 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan