Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Välkomna är vi in i Kärleken

Jag behöver en injektion med Kärlek.

Det behöver du också.

På planeten en omvänd för djävla gravitation.

Våra liv hänger på vårt val.

Hem till ljuset & kärleken.

Eller bort ut till likgiltigheten & helvetet.

Nu kan jag ge dej en injektion.

Välkommen in i himmelen!

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2010-03-29 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP