Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Forrest och Jenny

Stilla vänskaps glöd lindrar nöd
Själavärmes mirakel
bortom alla spektakel

Always in the neighbourhood
"You can sit here, if You want..."

" Are You stupid ore something?..."
"Stupid is who stupid does!"

"Do you wanna marry me?"
"OK...!"

Stjärnhjärtans blomning
i den stilla livsglädjens
springarsång.


"Pray with me Forrest!
Pray with me..."

I Kärleken blir vi dom vi Är.

"I know what love is!" 








Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-29 20:09



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
"Stilla vänskaps glöd lindrar nöd
Själavärmes mirakel
bortom alla spektakel"


"Stjärnhjärtans blomning
i den stilla livsglädjens
springarsång."


Fullkomligt bedårande skrivet...
2010-03-29

  Lisa Höglund
Älskar Forrest Gump, och älskar den här texten! Lika "klok" som filmen - det vill säga väldigt många fina budskap i en sådan liten text. Underbar!
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP