Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ljög

och så ljög hon igen
men bara
av ömjukhet

Inte ett ont ben i
kroppen

Fan vilken sällsynt
art




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 192 gånger
Publicerad 2005-11-06 18:06



Bookmark and Share


    Fia
Ja den här dikten var annorlunda och mycket bra. Gillar den
2005-11-09

  Smultris
*Gillar*

*Massor ju*
2005-11-08

  sol
bra! lever med..
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan