Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krig

jag kommer ihåg när man var sex år och man sprang runt på gården och lekte krig.

svärd som slogs ihop, ljudeffekter, påhittade pistolskott som flög genom luften och hårda pinnar som vapen.

krig var roligt, det var tydligen kul att ta livet av någon oskyldig.

krigen som jag lekte var påhittade men inte idag.

idag finns det fortfarande människor som riskerar livet för att genomborra varandra med bly.

krig är inte roligt.





Fri vers av 27 august
Läst 158 gånger
Publicerad 2010-03-29 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

27 august
27 august