Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aktören



Min fysiska
kärlek
är
diktens gudinnor:
min katt och upplevelsen
av gemenskap
Förvandlad till ett rum
i tiden
svävar vi tillsammans




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-30 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP