Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon



Kropp i kropp
båda vill opp
till sinnets högsta höjd

Tag sats
Tag sats
din dröm
är en plats
där motståndet
delas lika




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP