Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhetens son

 

[even a young man is an island]




till en; sam hetensson

 

 

 

 

så uppfuckat
att va femton

snudd på ogenomlevbart
att uppleva det första hat man känt

mot sin närmsta omvärld

hur fan
i helvetenas helveten

kunde ni

ge upp - om mig




Fri vers av wayward - taiga
Läst 236 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-03-30 13:58



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
sorgligt i dagen av idag
2010-04-01

    ej medlem längre
15 och given upp - värsta scenariot. snyggskriftat!
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga