Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Uppvaknande



Dagen idag är en bra dag.




Det är en dag för uppvaknande & revolt.

Sätt eld på din längtan & ditt kurage.

Sätt eld på din friska galenskap.

Låt din fria goda viljas glädje brinna.

Idag är dagen du kommer minnas.

Det var dagen då du bestämde dej

& lät inget längre stoppa dej.

Idag är en bra dag.

Det är en dag av helig kraft.

Som inte går att kväsa längre.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-30 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP