Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att deala med djävulen...



Jag dealar med djävulen.




Tecknar ett eldupphör.

Gör mej inte illa

så ska jag hålla

mej lugn ett tag.

Sluta också plåga

dessa mina systrar

& bröder.

djävulen reser ragg

funderar ett slag

& ger mej sitt ja.


Äntligen vila & frid.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-30 19:59



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du har kontakter du...! Väl förhandlat ! Och skrivet !
2010-04-01

  kärleks ängel
bra!
2010-04-01

  Åsa Hall
En vrå fylld av inget! Du är bra på att skriva Johan gillar mycket av det jag läser!
2010-03-31

  Suzy med punkterna
Lugnet längtat
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP