Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik

Något fruktansvärt
litet
sitter inuti den
nästan osynliga
bubblan
i den övergivna
återvändsgränden

Kan man krympa till
döds
och varför
vill
vissa minnen
ta livet av sig
helt utan dödshjälp

Skrik då
skrik
även om ingen hör
dig
slåss, bit
sparka
tills en liten
öppning syns
en liten öppning
i en övergiven
återvändsgränd




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-30 20:01



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Tack. Denna träffar. Tack.
2010-03-30

  Håkan Eklund
Gillar ditt skrik. man ska aldrig ge upp läser
jag, en hoppfull dikt som menar att även ur
desperata situationer finns vägar.
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan