Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milleniumtrilogin

Flickan som hatar män.

Luftslottet som lekte med kvinnor.

Män som sprängdes med elden.




Fri vers av Herska
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-30 21:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra sammanfattning! Mycket bättre än filmatiseringen :)
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Herska