Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad går att säga på 60 sekunder...

Tid är som timmar och minuter,
ett sätt att skölja bort sekunder.

Något att förklara, klargöra tanken med,
ett sätt att möta
och förklara i delar av
eller hela

medan klockan tickar på,

äter tid i väntan.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-30 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt