Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spirr och Sporr

kysser dina bröst

strömmar glädjens spirr

i din själs venus

din mage är mitt majfält

som jag betar av med min tunga

dina vackra ögon svartnar

av ljuvaste innerligaste lust

och vi fylls av ett härligt sporr







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-30 22:48



Bookmark and Share


  Åsa Hall
en härlig morgon, en god början på en dag!
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP