Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och i taket - där lyser stjärnorna...



Vacker, oskyldig
och så ren
med vuxen
mans smak
i liten barnamun -


du ber din
"Gud som haver"
i mörkret
under täcket


och i taket


där


lyser




stjärnorna...










Fri vers av Junitvillingen
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-31 00:14



Bookmark and Share


  Jack_iX
Dina ord väcker sådana barndomsminnen, när man låg vaken om natten o vepan med Guds som haver barnen kär på väggen man var rädd för allt möjligt men bönen stärkte o gav trygghet o stjärnorna lyste ...
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen