Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nah. 1:3 "Herren har sin väg i storm och oväder.." Ps 55:9 "Herren är en tillflykt undan stormvind och oväder.." Jes. 10:3 "Vad vill ni göra på hemsökelsens dag, när ovädret kommer fjärran ifrån..?


När Gud går till doms med ett land och ett folk II

då skiljet Han

agnarna

från


vetet


genom storm och

oväder, som avslöjar

innehållet; om det är vete

eller agnar; som vinden för bort!


men den tiden ger också agnarna en

möjlighet, att bli det bevarade vetet, genom

att fly till Honom som sänt stormen!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-31 10:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det heter i Guds Ord att Herren känner de Sina.
Och att om mitt hjärta fördömer mig (eller om någon annan gör det) så är Gud större och vet allt.
2010-03-31

    Sven-Erik Sköld
Om jag flyr till Honom som gör vete av agnar, eller om jag låter bli, så vet jag det.
2010-03-31

  Lavinia Röd
Undrar vad du är då? Agn eller vete? Är du helt säker?
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld