Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av vår första hund, han som fanns där redan när jag föddes. R.I.P 1986-2003


Till Puff

Tiden läker alla sår
ja, det var väl så de sa?
Även jag trodde deras ord,
tills du försvann en dag
Aldrig får ni saknaden att försvinna,
ej heller tårarna, som kommer då och då
Men värst var ändå dagen
ni sa att det var dags för honom att gå
Aldrig mer får jag se hans vackra ögon
le mot mig igen
Aldrig mer får jag lägga handen på hans mjuka huvud
och säga "Jag älskar dig, min vän"
Aldrig mer får jag se honom lyckligt mot mig springa
hur mycket jag än på honom kalla
Så i halva mitt hjärta
kommer regnet för alltid att falla




Fri vers av Danielle S
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-31 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danielle S