Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Kanske är det för tidigt,
eller är det så det händer?

Kanske snurrade jag för fort,
och fångades av dina händer?

Kanske är jag för blyg,
för att våga känna efter?

Eller var det bara du,
som kan nå mig hädanefter?

Kanske var du biten som saknades?
Lade en slöja över min smärta?
Kanske är det för tidigt att säga
Men jag tror du räddade mitt hjärta




Fri vers av Danielle S
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-06 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danielle S