Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad påsk till JUST DIG




Här får just DU

ett färgglatt påskägg

fyllt med gnistrande vårsol

glädje, gemenskap

och så klart

en och annan

liten godisbit


Kram från mig

i "Björkarnas stad"



Anitha










Fri vers av Junitvillingen
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-31 13:40



Bookmark and Share


  sulimaa
Glad påsk finaste du!!! Kraam!
2010-03-31

  Yrre VIP
Önskar dig detsamma!!! Även här från björkarnas stad..och snöns.
2010-03-31

  walborg
Jag önskar solen skiner extra mycket på Dig bland björkarna denna påskhelg och att Du får känna värmen från Din älskade som, ifall han kan det där han nu är, älskar Dig för evigt.
2010-03-31

    Ken Cassel
Detsamma Anitha!!!
:))

Kramar!!!

Ken
2010-03-31

  Anders Perols
Tack detsamma. Hoppas att din påsk blir så glad det bara går.
2010-03-31

  etthjärtaäralltidrött
Varm påskkram till dig, mina tankar är hos dig ofta.
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen