Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Varje vecka gör det så ont!

Varje vecka gör jag så det gör ont!

Det är så sjukt skönt!

Men aldrig som första gången!

Jag minns den smärtan som stannade så länge!

Jag trodde jag skulle dö!

Orkade inget mer och kände tyngden på mina axlar!

Tänkte på vad som skulle hända om jag inte orkade!

Skulle jag krossas och dö!

Skulle jag skada mig!

Nej, det fanns en säkerhetsspärr!

Jag älskar dig, knäböjs maskin, som fick mig att skrika av smärta!




Övriga genrer av Jobo87
Läst 398 gånger
Publicerad 2010-03-31 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jobo87
Jobo87