Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns där för dig!

Så länge jag finns nära dig

Ska jag värma dig då du är kall

Sköta om dig då du är sjuk

Stötta dina drömmar

Hjälpa dig med dina bekymmer

Låta dig gråta mot min axel då du är ledsen

Ge dig en kram eller en puss när du behöver en

Så länge jag andas, ska jag finnas där för dig om du vill

Till det sista andetaget!




Fri vers (Fri form) av Jobo87
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 16:20



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så fina tankar - att känna och vilja göra det du skriver om, det visar på sann kärlek! Vackert:-)
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Jobo87
Jobo87