Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina känslor som vanligt ;)


Du

Jag kommer ihåg dagen du klev in i mitt liv,

jag kommer ihåg dagen jag tittade in i dina ögon,

jag kommer ihåg dagen jag höll dig första gången,

jag kommer ihåg dagen jag kysste dig för första gången,

jag kommer ihåg dagen jag visste säkert att jag älskar dig...




Fri vers av Jobo87
Läst 235 gånger
Publicerad 2010-07-24 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jobo87
Jobo87