Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita på det !

Kastar ut
ett
metspö i
fantasiluften

Får
fyra små rätter
på min tallrik

Kineskrogen
går det
lysande
för

Kunderna är
friterade
inombords
och ler
småfeta leenden

Författaren
ler
ochså
men det är
svårbevisat

Man ska
aldrig ta
någon

orden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-31 21:20



Bookmark and Share


  Cris
"Författaren ler också men det är svårbevisat", haha.. underbart.

nej, man ska nog inte ta allas ord. :) fast dina tar jag rakt av
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan