Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det som en gång var



trampa på mina ben
krossa mitt vita skal
splittrade fragment av hjärta

håna mina drömmar
efter du kysst dem ömt

en gång i tiden
gav ditt leende mig liv
när olyckan stal den bort

jag dansade till flamenco röda toner
med rosor i mitt hår

badade
i ditt välbehag

en gång i tiden
fanns det bara eld

omfamnad av eufori
du tycktes mig mer gud än människa


ditt svarta hår bakom mina ögonlock


mina fingrar skakar fortfarande
i takt med min brutna kropp

på golvet av ebenholt
går mina nakna fötter på flisor




Fri vers av Nerdissta
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-31 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta