Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

f-låt

ärligheten förvandlas

livet tar en ofrivillig väg

det spricker av ångest

resan tillbaka smakar förlåt

mötet kan ske igen




Prosa av j e p p e
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-01 08:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra Jeppe, inger hopp
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

j e p p e
j e p p e