Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödliv

Famlar mellan död och liv
Områden påverkar för stunden
Där nere
avgrunden
Famlar med ett liv i bakgrunden
når den heliga stunden
Går vidare
upp igen




Fri vers (Prosapoesi) av j e p p e
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-02 17:12



Bookmark and Share


    Lars J
Tilltalande text med bra innebörd, gillas!
2014-12-02
  > Nästa text
< Föregående

j e p p e
j e p p e