Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅFÄNGLIGHETERS FÅFÄNGLIGHET

bulta snabbare, mitt hjärta

helt i onödan, tyvärr

bulta trots allt sot, all svärta

för att jag är hopplöst kär

bulta tills min själ går sönder

av all saknad och all sorg

bulta, ömhetstörstigt hjärta

Jesus är din enda borg

 

 

hjärtat bultar lite extra

veritabelt slöseri

det som döljer sig därinne

struntar omgivningen i

värmen i dig är förskansad

och får aldrig komma ut

det är meningslöst att dansa

när musiken tagit slut

 

 

 

utanför är allt som vanligt

och det måste vara så

tänk om allt blev annorlunda

säg, hur skulle det gå då...?

tänk om detta vilda hjärta

som vill bulta, som vill ge

skulle mötas av ett annat...

kanske började jag le...

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090508







Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-01 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mitt hjärta bultar för dina ord
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP