Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad och kärlek


om min blivande ängel som jag saknar.

om du var sann skulle min dröm om att vara älskad av en ängel vara sann.
om du backar bort och går ifrån mej,.
så har du gett mej många varma fina stunder som jag aldrig kommer att kunna glömma och en stor bit av mej lämnar jag då kvar hos dej,,som du får göra vad du vill med,,,,,och det är min omsorg om dej.
önskar min dröm om dej var sann.
fast tystnaden från dej,den talar sitt eget språk.




Fri vers av mike.s
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mike.s