Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stunder av överflödighet.


överflödighet

små små ord av gemenskap kan fylla en värd av saknad med värde när allt annat tagit slut.
små små ord kan ge liv ja liv i överflöd och bära över allt som kan vara så svårt.
ja om du vill,så vill jag ge dej några ord som får dej att fortsätta gå.
för någonstans där ute går den du saknar så.men jag måste veta vem du är för att kunna göra så att du orkar fortsätta gå någre steg till som kan bli din räddning och kanske rädda även min själ..




Fri vers av mike.s
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-11 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mike.s