Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mig portkoden till helvetet så jag kan ta mig härifrån.


Hemlängtan hos en hemlös

Mitt hem är mitt helvete.
En plats vid namn Hat.
Jag hör inte hemma här,
där ingen bryr sig och ingen älskar.
Av det trevliga hem jag en gång haft,
nu blott spillror återstår.




Fri vers av Jesus från Nasaret
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 15:05



Bookmark and Share


  Lady Alassa
=-----£ (|) o===
2010-04-02

  stenen/ Yv Ericsson
Välskriven tyngd av helvetet.
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Jesus från Nasaret