Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en kärleksballad, ingen glad sådan dock. Den handlar om svek och otrohet. Men den handlar även om mördare, våldtäktsmän och annat folk som ägnar sig åt moraliskt oförsvarbara aktiviteter. Ni kan dra åt helvete!


Visa till kärleken

Era jävla kukveklingar och pissfittor!
Kryp upp i det jävla hål ni kom ifrån, dra åt helvete och dö!
Ursäkta min bitterhet men det är ni(!) som gjort mig till den jag är.
Jag kommer aldrig kunna lita på någon någonsin nått mer.
Jag vill kunna älska igen, men allt jag kan känna är hat, bara kallt mörkt hat.




Fri vers av Jesus från Nasaret
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-03 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesus från Nasaret