Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det trodde jag aldrig om sanningen, det är nu jag börjar ana vad som finns lagrat genom år, tider av strävan. Den styrs av rädslans fragment, smärtan.

Villig... ?




Godmorgon min sanning...

God morgon min sanning,
hoppas du är utvilad
och redo…

för jag tänker ta dig
på en promenad
bland rosa sorger,
blå kärlek
samt en och annan rundtur
bland lena kaktusar
och brillianta violer.

God morgon och välkommen.
Hoppas att sömnen
gjort dig gott.
Om du vill
fixar jag en stor kaffe
och en färsk ostfralla.

Nu blir jag tjatig,

men god morgon min sanning.
Jag hoppas innerligt
att du är utvilad,


villig…

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-02 20:45



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Läser och känner, ord som liksom bjuder sig in. Tyckte om att läsa.
2010-04-03

  Amorina
Träffar mig rätt in i min själ. Berör.

Sanningen kan allt behöva en fralla, en kopp kaffe och god sömn ibland.

Särskilt en "villig" sanning, tänker jag.
2010-04-03

  Hannadraken
Jag gillar det här. Hur man bjuder in sin sanning. Härligt med kaffe och fralla. Men... ingressen var det som grep tag i mig. Hör ingressen till dikten- eller är dikten tänkt att stå på egna ben?
2010-04-03

  Louisedottern
underbart vackert
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt