Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Habegär



Kände idag för första gången doften av vår
-Inte så konstigt iochförsig eftersom jag stod i ett hav av
penseér, hyacinter och narcisser

Äntligen

Glada trevliga människor som vaknat upp ur sin
vinterdvala letade sig fram till vår lilla plantskola
för att ta hem våren till sina trädgårdar och balkonger

Jag funderade själv på vad jag skule ha med mig hem
men kom på att på min lilla täppa är det redan fullt av
övervintrade växter.
Jag drog slutsatsen att om jag inte gör mig av med
något finns inte heller plats för något nytt.

Jag planterade en kruka på jobbet istället
*
*
*
(Men jag vet hur det kommer att sluta
de små rackarns penseérna kommer att följa med mig hem
de är som plockgodis för mig

Can´t live without them)




Fri vers av Plusochminus
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-03 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plusochminus
Plusochminus