Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mållös


Hon har tappat sin riktning
vet inte längre vart hon är på väg

far runt i ett virrvarr
utan mål och mening

fajtas med tankar
hon inte vågar yppa

vem kan svara på de frågor
hon inte ens kan ställa?

vem tröstar den som inte gråter




Fri vers av Plusochminus
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-26 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plusochminus
Plusochminus