Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset är inte allt...

Jag såg vägen framför mig.
Allt var ljust och jag log.
Det fanns ingenting som kunde hindra mig från att ramla ner igen.
Jag var påväg uppför backen,
jag kunde se ljuset på andra sidan.
Jag kunde se en del av paradiset.
Men jag misslyckades för jag tittade bakom mig.
Det var någonting som jag bara inte kunde motstå...
Jag vill hellre dela ett liv med dig än ett oändligt liv i paradiset.




Fri vers av Bahador Vafadar
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-11-07 01:43



Bookmark and Share


  To
Riktigt vackert skrivet! +++++
Gillar skarpt. Texten säger så mycket.
2007-11-22

    Ahhava
Vad vackert! Det är äkta kärklek!
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Bahador Vafadar
Bahador Vafadar