Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla minnen...


Det förflutna

Dina små varma händer,
som greppade hårt,
i mitt hår,
medan du satt,
stolt,
över mina breda axlar.
Ditt fnitter,
värmer mitt frusna ensamma hjärta.
Mina kalla ensamma,
händer,
saknar din värme.
Med ett trasigt hjärta,
försöker jag dölja,
min smärta.




Fri vers (Fri form) av Bahador Vafadar
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-22 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bahador Vafadar
Bahador Vafadar