Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett nytt liv


Renässans

Ack du sköna,
moder natur,
som skapar en sådan tur.
Att bringa ett friskt liv,
till världen.
Full av beundran,
energi,
kärlek.
Renässans.
Det vackra vi skapar,
är vår framtid,
för det vi älskar,
allra mest,
som vi är beredda att dö för,
att beskydda,
våra barn.




Fri vers (Fri form) av Bahador Vafadar
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-14 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bahador Vafadar
Bahador Vafadar