Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderprognos (vår prognos)

"Cumulusmoln ger, enligt internationell överenskommelse, aldrig blixt, åska eller hagel."

Det berättar du för mig, hemma vid köksbordet.

Jag frågar vad du ser i mina ögon?

Varken blixt, åska eller hagel.
Det är en lokal väderprognos.

Nu ska vi sätta oss vid en soluppvärmd vägg
och njuta av förvåren.




Fri vers av Tina-sol
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-03 12:20



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En prognos om det finaste av allt, ömsesidig kärlek som upplyser moln och ger lust till liv.
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol