Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av paltor är du kommen


Hon som skälvde

iaktog

dröjde med sina tårar


Av paltor är du kommen, paltor skall du åter bli

den vise talade

till människolivet inunder


Så sov min vän sov

I tusenmiljoner sekunder




Fri vers av Tessy
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-03 12:42



Bookmark and Share


  cilax VIP
skrapar från inunder
2011-10-29

  Carl Thomas
vila i frid
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Tessy
Tessy