Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrtio komma fem



Försöker

komma ihåg vad jag såg på din våg

Hur det var innan, den sista timman, innan allt

blev rysligt kallt...

Försöker

komma ihåg vad jag gjorde, var jag bodde, var jag fanns

när det gavs en chans...

Du föll i trans...

En sista dans


Försöker förstå att du aldrig kommer hem


Fyrtio komma fem...




Fri vers av Tessy
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-06 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tessy
Tessy