Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens ljusaste timma

I nattens ljusaste timma
ligger en hålögd själ vaken

Den sömnlösa maran piskar min rygg
till fullständig, förtärande vakenhet

Jag längtar så innerligt
efter den förlösande vilan

Att i mörkret få vila min själ




Fri vers av Mr Bones
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-11-07 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Bones