Spanar över city...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spanar över city...




SVANAR ÖVER CITY

svanar över city

denna underliga dag

ännu något mer att glädjas åt

hjärtat borde vara mättat

av Guds välbehag

det kan vara svårt

när man är...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-04 15:11



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, men gott att ändå kunna glädja sig åt...
2010-04-05

  stenen/ Yv Ericsson
vad är man?

bra dikt. du rockar fett!
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP