Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sover väldigt dåligt...


Carpe Noctum Del 1


I ett mörker så kompakt så ligger jag ännu en natt
och stirrar blint rakt in i väggen för att skåda nattens skuggor
som dansar snabbt i takt till den musik som komponeras
av demoner som inte accepterar att jag sover
någonting en natt som denna. Natten är för vacker
för att enbart slösas bort det tycker dom. Jag vill sova
men nu är det som det är så jag greppar taget om den
och tar tillvara på den tid som jag har fått för att låta
mina spöken löpa fritt och spela spratt, shit. Jag har
ingen aning varför det alltid blir så här när jag ligger
och försöker slappna av i min 57 kvadrat
stora lägenhet söder om söder. Jag börjar känna
lite hat mot alla fåren som jag räknat för jag hade
räknat med att deras sällskap skulle hjälpa mig att somna.
Det är inte ofta som det här händer nuförtiden
för det är en gammal vana som har försvunnit mer och mer
men inatt så är jag utan skorpion och är jag fast
i positionen där jag måste ligga vaken. Det är en naken
situation som jag inte kan hantera särskilt bra
men jag är van för jag är ett nattebarn av en orolig natur.




Övriga genrer av Mr.T
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-11-07 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.T
Mr.T