Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




så... det blir som du vill...



så...

det blir som du vill



hos mej kan du slappna av & vara still

smeker dej precis som du kan önska

mitt därute i djupa skogens grönska

bränner dej med min tunga

vill så gärna höra dej sjunga

sen badar vi i vår sjö

och

inne i dej gror ett frö

vår kärlek kan aldrig dö




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-04 22:50



Bookmark and Share


  Åsa Hall
så mycket kärlek värme i dina ord, själslig harmoni!
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP