Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omstart

Tankar rusar
det finns inte ett slut

Ät upp mig inifrån
och spotta ut mig utifrån

Krossa mig
mal ned mig

och pussla ihop mig en gång till
Jag vill börja om på nytt




Fri vers av Alp
Läst 393 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-05 00:10



Bookmark and Share


  B-Nita
Starka ord.
2010-04-08

  edion
Om du är den som fattas i mitt pussel så lägger jag gärna dit dig och skapar en hel bild och ett helt liv. Du måste vara den vackraste pusselbiten som finns och jag hoppas du är den bit som fattas här =).

Fruktansvärt bra texter vill aldrig sluta läsa dom
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Alp